|
Re: BILTONG????????????????????????? [boodskap #34919 is 'n antwoord op boodskap #34918] |
Fri, 29 September 2000 00:00 |
Oitaroh Margoloh
Boodskappe: 185 Geregistreer: September 2000
Karma: 0
|
Senior Lid |
|
|
"proxy_squid" skryf in boodskap news:970266545.189968@cachalote.ip.pt...
> DANKIE
Ek het nie die vaagste benul waaroor hierdie thread gaan nie, maar dit is
sommer 'n moerse groot plesier. Anytime. Jy's welkom. :-)
|
|
|
Re: BILTONG????????????????????????? [boodskap #34962 is 'n antwoord op boodskap #34918] |
Sat, 30 September 2000 00:00 |
Nasty Quaker
Boodskappe: 72 Geregistreer: September 2000
Karma: 0
|
Volle Lid |
|
|
OK, dit is so eenvoudig, jy sal dit nie glo nie.
Sny jou vleisie in repe (hoe fyner hoe vinniger word dit droog). Lê hulle in
repe uit in 'n bak, en sprinkel rooiwyn-asyn daaroor, en werk dit in. Na so
10 minute, strooi jy genoeg sout en koljander en peper daaroor asof jy dit
wou braai (wees maar 'n bietjie swaar op die sout).
Hang hulle op, en wys 'n goeie waaier oor hulle. Net 'n paar dae later, sal
jy heerlike biltong hê. Eksperimenteer maar, ek vind dat ek die asyn te lank
laat intrek, en dis moeilik om die sout reg te kry. Ek se eerder te min as
te veel :-)
Nasty
ns: Vir al julle bliksemse eksperts daarbuite wat beterweet: as my resep so
vrot is, pos gerus jou eie.
"proxy_squid" skryf in boodskap news:970266545.189968@cachalote.ip.pt...
> DANKIE
>
|
|
|
Re: BILTONG????????????????????????? [boodskap #34963 is 'n antwoord op boodskap #34918] |
Sat, 30 September 2000 00:00 |
Ja Nee
Boodskappe: 14 Geregistreer: September 2000
Karma: 0
|
Junior Lid |
|
|
Iemand moet tog vir die man 'n goeie Biltong resep het, Hy smeek al 'n ruk,
My sarkasme by sy vorige Biltong resep aanvraag op hierdie nuusgroep word
ook nie gelees nie. Lees julle net die headings en lossie res vir die
aasvoels.
|
|
|
Re: BILTONG????????????????????????? [boodskap #34995 is 'n antwoord op boodskap #34918] |
Sun, 01 October 2000 00:00 |
Ja Nee
Boodskappe: 14 Geregistreer: September 2000
Karma: 0
|
Junior Lid |
|
|
Nasty ek moet noem jy is die heel beste, een van die enigstes wat sy kop in
die val byl druk... Ek is seker daar moet meer resepe is dit wees....
Thanks for the RESPONSE NASTY
|
|
|
|
Re: BILTONG????????????????????????? [boodskap #34997 is 'n antwoord op boodskap #34918] |
Sun, 01 October 2000 00:00 |
Gtifan
Boodskappe: 5 Geregistreer: May 2000
Karma: 0
|
Junior Lid |
|
|
Wat se sout gebruik jy, growwe of gewone sout?
Nasty Quaker skryf in boodskap news:YquB5.355$Oj3.372050@news.uswest.net...
> OK, dit is so eenvoudig, jy sal dit nie glo nie.
>
> Sny jou vleisie in repe (hoe fyner hoe vinniger word dit droog). Lê hulle in
> repe uit in 'n bak, en sprinkel rooiwyn-asyn daaroor, en werk dit in. Na so
> 10 minute, strooi jy genoeg sout en koljander en peper daaroor asof jy dit
> wou braai (wees maar 'n bietjie swaar op die sout).
>
> Hang hulle op, en wys 'n goeie waaier oor hulle. Net 'n paar dae later, sal
> jy heerlike biltong hê. Eksperimenteer maar, ek vind dat ek die asyn te lank
> laat intrek, en dis moeilik om die sout reg te kry. Ek se eerder te min as
> te veel :-)
>
> Nasty
> ns: Vir al julle bliksemse eksperts daarbuite wat beterweet: as my resep so
> vrot is, pos gerus jou eie.
>
>
> "proxy_squid" wrote in message
> news:970266545.189968@cachalote.ip.pt...
>> DANKIE
>>
>
|
|
|
|