Perskeblatjang [boodskap #44171] |
Thu, 14 June 2001 09:34 |
Annette
Boodskappe: 11112 Geregistreer: August 2003
Karma: 1
|
Senior Lid |
|
|
50 ryp geelperskes, 3 uie, 1/4 koppie sout ( ????!!!!), 2 bottels asyn,
5 rissies, fyn gekap, 2 eetlepels kerriepoeier, 1 teelepel cayenne peper,
4 - 6 koppies suiker ( na smaak) - 1 eetlepel heel wonderpeper.
Skil en sny die perskes stukkend ( gewoonlik dun skywe). Kap die uie fyn.
Meng al die bestanddele, bind die wonderpeper in 'n kaasdoeksakke en voeg
dit by.
Kook dit 30 minute , of langer, in die asyn tot dit sag is en die gewensde
dikte het. verwyder die wonderpeper.
Bottel & verseel terwyl dit warm is.
Annette
|
|
|