Radiospeler Radiospeler
 
Supertaal
Kom praat saam!

Tuis » Algemeen » Koeitjies & kalfies » Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #43964] Wed, 13 June 2001 03:05 na volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Danielle, as jy bereid is om 'n resep van enigiemand anders te aanvaar as
Thysie Balls, dan kan ek jou een aanstuur. Wil jy perskeblatjang maak?
Annette ( Die VLV Tannie)

Danielle  skryf in boodskap news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>  Thys,
>
>  Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>  ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>  of sy  te sê gehad het. :-))
>  In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>  "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>  beter as Mrs Balls ..."
>
>  Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel?  Sien,
>  ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>  probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>  blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>  se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>  As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>
>  En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #43975 is 'n antwoord op boodskap #43964] Wed, 13 June 2001 04:56 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Jonas  is tans af-lyn  Jonas
Boodskappe: 1070
Geregistreer: September 2001
Karma: 0
Senior Lid
Is daar nie 'n kitsresep nie? Iets soos appelkooskonfyt gemeng met
"woestersous" ("hoe groter oester hoe woester ...) ens. - en ek dink nie
daar is 'n groot smaakverskil nie. };- )

"Danielle"  skryf in boodskap news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>  Thys,
>
>  Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>  ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>  of sy  te sê gehad het. :-))
>  In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>  "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>  beter as Mrs Balls ..."
>
>  Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel?  Sien,
>  ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>  probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>  blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>  se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>  As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>
>  En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #43982 is 'n antwoord op boodskap #43975] Wed, 13 June 2001 05:20 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Ai tog Jonas, miskien weet jy dit nie - maar hoe langer en stadiger iets
kook, hoe beter smaak dit uiteindelik
Annette ( ondersteuner van die Slow Cook Society)

Jonas  skryf in boodskap news:3b26f2a1$0$249@helios.is.co.za...
>  Is daar nie 'n kitsresep nie? Iets soos appelkooskonfyt gemeng met
>  "woestersous" ("hoe groter oester hoe woester ...) ens. - en ek dink nie
>  daar is 'n groot smaakverskil nie. };- )
>  "Danielle"  wrote in message
>  news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>  Thys,
>>
>>  Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>  ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>  of sy  te sê gehad het. :-))
>>  In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>  "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>  beter as Mrs Balls ..."
>>
>>  Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel?  Sien,
>>  ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>  probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>  blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>  se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>  As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>
>>  En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>

Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #43988 is 'n antwoord op boodskap #43964] Wed, 13 June 2001 05:53 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Pieter Immelman  is tans af-lyn  Pieter Immelman
Boodskappe: 114
Geregistreer: March 1996
Karma: 0
Senior Lid
Danielle, nie sommer enige blatjang is so lekker soos regte geelperske
blatjang nie. Dis seker hoekom Annette vra.
pjb

"Danielle" skryf in boodskap news:s5ndit8aofk9r4pm1c017j3des2kj91r1t@4ax.com...
> On Wed, 13 Jun 2001 05:05:47 +0200, "Annette"
> wrote:
>
>> Danielle, as jy bereid is om 'n resep van enigiemand anders te aanvaar as
>> Thysie Balls, dan kan ek jou een aanstuur.
>
> Thysie Balls? :-))))
> Groot ASSEBLIEF!!! Natuurlik is ek bereid om enige resep te aanvaar!
> Beggars can't be choosers ya know. :-)))
>
>> Wil jy perskeblatjang maak?
>
> Um...Annette moet ons nou tegnies raak?
> Ek wil daai goed maak wat in glas bottels verkoop word en "Mrs Balls
> Chutney" op die label het. :-)
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #43991 is 'n antwoord op boodskap #43964] Wed, 13 June 2001 06:10 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Daar kan blatjang van enige soort vrug of groente gemaak word.
Ek het op die oomblik beetblatjang in die yskas. Baie lekker.
Mangoblatjang sal vir jou miskien bietjie soet wees.
So laat weet my of julle lekker taaipit perskes daar kan kry, en ek sal die
resep hier pos.
Annette ( die eerste keer is 'n resep 'n sukses, die tweede keer is dit 'n
flop))))

Danielle  skryf in boodskap news:s5ndit8aofk9r4pm1c017j3des2kj91r1t@4ax.com...
>  On Wed, 13 Jun 2001 05:05:47 +0200, "Annette"
>  wrote:
>
>> Danielle, as jy bereid is om 'n resep van enigiemand anders te aanvaar as
>> Thysie Balls, dan kan ek jou een aanstuur.
>
>   Thysie Balls?  :-))))
>  Groot ASSEBLIEF!!!  Natuurlik is ek bereid om enige resep te aanvaar!
>  Beggars can't be choosers ya know. :-)))
>
>>  Wil jy perskeblatjang maak?
>
>  Um...Annette moet ons nou tegnies raak?  
>  Ek wil daai goed maak wat in glas bottels verkoop word en "Mrs Balls
>  Chutney" op die label het.  :-)
>
>> Annette ( Die VLV Tannie)
>
>  Ek het SKOON vergeet dat jy mos 'n VLV Tannie is.  Ai, ek vra sommer
>  groot omverskoning.
>
>  Sal jy die resep sommer hier in die nuusgroep pos, Annette.  Ek weet
>  van ten minste 2 mense wat lees maar nie skryf nie, en wat ook graag
>  sou wou weet. :-)
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #43993 is 'n antwoord op boodskap #43988] Wed, 13 June 2001 06:20 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Jy is doodreg PJ. En die beste blatjangmakers wat ek ken is mans.
Annette

wrote in message
news:9g6v5o$h3g$1@nnrp01.ops.uunet.co.za...
> Danielle, nie sommer enige blatjang is so lekker soos regte geelperske
> blatjang nie. Dis seker hoekom Annette vra.
> pjb
> "Danielle" wrote in message
> news:s5ndit8aofk9r4pm1c017j3des2kj91r1t@4ax.com...
>> On Wed, 13 Jun 2001 05:05:47 +0200, "Annette"
>> wrote:
>>
>>> Danielle, as jy bereid is om 'n resep van enigiemand anders te aanvaar as
>>> Thysie Balls, dan kan ek jou een aanstuur.
>>
>> Thysie Balls? :-))))
>> Groot ASSEBLIEF!!! Natuurlik is ek bereid om enige resep te aanvaar!
>> Beggars can't be choosers ya know. :-)))
>>
>>> Wil jy perskeblatjang maak?
>>
>> Um...Annette moet ons nou tegnies raak?
>> Ek wil daai goed maak wat in glas bottels verkoop word en "Mrs Balls
>> Chutney" op die label het. :-)
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #43994 is 'n antwoord op boodskap #43964] Wed, 13 June 2001 06:21 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Sy is net 'n model:))))
Annette

Danielle  skryf in boodskap news:d10eits6feigg0fhmfd0dn33mg4ga29bfg@4ax.com...
>  On Wed, 13 Jun 2001 06:56:51 +0200, "Jonas"
>  wrote:
>
>> Is daar nie 'n kitsresep nie? Iets soos appelkooskonfyt gemeng met
>> "woestersous" ("hoe groter oester hoe woester ...) ens. - en ek dink nie
>> daar is 'n groot smaakverskil nie. };- )
>
>  Hehehehe....woestersous klink sommer baie beter as om te probeer
>  onthou hoe om die anner ene te spel.  :-))
>  Ek sal jou "resep" probeer, maar ek weet darem nie.  :-)
>  Ek dink mens moet vir ure voor 'n stoof staan en swoeg dat die sweet
>  so spat, en mens moet 'n groot houtlepel hê waarmee jy die hele tyd
>  roer, en so af en toe proe. Jou kop se effe in die lug hou, terwyl jy
>  diep dink oor die smaak, en wonner wat nog kortkom.  Wel, dis hoe
>  hulle die tipe ding in die movies doen!! :-)
>  Ek het juis my wit aunt Jemaaima kopdoek gaan koop vir die affere!!
>  :-))  Hoekom het die tannie op Ouma beskuit nie 'n kopdoek op nie???
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44004 is 'n antwoord op boodskap #43964] Wed, 13 June 2001 07:41 Na vorige boodskapna volgende boodskap
T de Wet  is tans af-lyn  T de Wet
Boodskappe: 446
Geregistreer: April 2000
Karma: 0
Senior Lid
Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...

Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)

"Danielle"  skryf in boodskap news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>  Thys,
>
>  Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>  ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>  of sy  te sê gehad het. :-))
>  In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>  "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>  beter as Mrs Balls ..."
>
>  Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel?  Sien,
>  ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>  probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>  blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>  se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>  As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>
>  En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44024 is 'n antwoord op boodskap #43964] Wed, 13 June 2001 08:45 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Sakkie[3]  is tans af-lyn  Sakkie[3]
Boodskappe: 488
Geregistreer: May 2001
Karma: 0
Senior Lid
Danielle, daai houtlepel is om die skuim af te skep.  Soos in konfyt kook.
Moenie teveel roer nie ander beneuk jy die tekstuur.
Sakkie(wat darem al self 'n pot of twee laat oorkook het en 'n rissie of
tien insit)

"Danielle"  skryf in boodskap news:f02eit8g1tl551l54g3scfp7j2fsqvdn9a@4ax.com...
>  On Wed, 13 Jun 2001 07:20:36 +0200, "Annette"
>  wrote:
>
>> Ai tog Jonas, miskien weet jy dit nie - maar hoe langer en stadiger iets
>> kook, hoe beter smaak dit uiteindelik
>> Annette ( ondersteuner van die Slow Cook Society)
>
>  Sien, hier sê die MP van H dan nou presies wat ek altyd vermoed het.
>  Ek is soooo bly dat ek nie verniet daai groot houtlepel en kopdoek
>  gekoop het nie, Annette.  Nou waar's daai resep!!  :-))
>  Ek is REG vir hom! :-)
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44070 is 'n antwoord op boodskap #43964] Wed, 13 June 2001 13:18 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Slegs as jy hulle ontdroog:)))
Annette

--
Groetnis,
Annette.     ann...@ctnet.co.za
Happiness is a state of Mind.

Danielle  skryf in boodskap news:v32eitssv05pt8paq5euj4dd24agd2es0h@4ax.com...
>  On Wed, 13 Jun 2001 07:53:57 +0200, p...@eskom.co.za wrote:
>
>> Danielle, nie sommer enige blatjang is so lekker soos regte geelperske
>> blatjang nie. Dis seker hoekom Annette vra.
>
>  Okay - Annette, ek wil perske blatjang maak. Ai, maar waar gaan ek dan
>  geelperskes in die hande kry?  Wat sal ek kan gebruik ipv geelperskes?
>  Moet ek gaan uitvind watse perskes ons hier kry?  Georgia is mos 'n
>  perske staat.  Kan mens gedroogde perskes gebruik?
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44071 is 'n antwoord op boodskap #44024] Wed, 13 June 2001 13:19 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
:))))) Sakkie,  is dit wat jy vir vroulief ook sê?:))))
Annette

--
Groetnis,
Annette.     ann...@ctnet.co.za
Happiness is a state of Mind.

Sakkie  skryf in boodskap news:3b2727a2$0$230@hades.is.co.za...
>  Danielle, daai houtlepel is om die skuim af te skep.  Soos in konfyt kook.
>  Moenie teveel roer nie ander beneuk jy die tekstuur.
>  Sakkie(wat darem al self 'n pot of twee laat oorkook het en 'n rissie of
>  tien insit)
>
>  "Danielle"  wrote in message
>  news:f02eit8g1tl551l54g3scfp7j2fsqvdn9a@4ax.com...
>>  On Wed, 13 Jun 2001 07:20:36 +0200, "Annette"
>>  wrote:
>>
>>> Ai tog Jonas, miskien weet jy dit nie - maar hoe langer en stadiger iets
>>> kook, hoe beter smaak dit uiteindelik
>>> Annette ( ondersteuner van die Slow Cook Society)
>>
>>  Sien, hier sê die MP van H dan nou presies wat ek altyd vermoed het.
>>  Ek is soooo bly dat ek nie verniet daai groot houtlepel en kopdoek
>>  gekoop het nie, Annette.  Nou waar's daai resep!!  :-))
>>  Ek is REG vir hom! :-)
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44119 is 'n antwoord op boodskap #43964] Wed, 13 June 2001 21:59 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Laat weet my asseblief onder Blatjang watter resep jy wil hê.
As jy nie taaipitperskes daar kan kry nie, vergeet van die perskeblatjang.
Miskien kan ons 'n insameling hier hou en vir jou 'n doos geles aanstuur;))
Annette

Danielle skryf in boodskap news:sikfit49shsp5fo2pr65m4jesm7atkgq32@4ax.com...
> On Wed, 13 Jun 2001 15:18:29 +0200, "Annette"
> wrote:
>
>> Slegs as jy hulle ontdroog:)))
>
> :-))) Sjoe, nog 'n nuwe woord.! :-))
>
> Lyk my asof ek maar sal moet ontdroog, want die enigste perskes wat ek
> op die oomblik vars kan kry is die met sagte wit vlees. Ek het die
> name iewers neergeskryf soos die vrugteman by die plaaslike markie dit
> vir my gegee het, maar nou kry ek nie die papiertjie nie!
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44146 is 'n antwoord op boodskap #44071] Thu, 14 June 2001 06:34 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Sakkie[3]  is tans af-lyn  Sakkie[3]
Boodskappe: 488
Geregistreer: May 2001
Karma: 0
Senior Lid
Nee, dis haar kommentaar.............elke keer ;-))))
Sakkie

"Annette"  skryf in boodskap news:9g80rm$7n8s7$11@ID-92016.news.dfncis.de...
>  :))))) Sakkie,  is dit wat jy vir vroulief ook sê?:))))
>  Annette
>
>
>  --
>  Groetnis,
>  Annette.     ann...@ctnet.co.za
>  Happiness is a state of Mind.
>  Sakkie  wrote in message
>  news:3b2727a2$0$230@hades.is.co.za...
>>  Danielle, daai houtlepel is om die skuim af te skep.  Soos in konfyt kook.
>>  Moenie teveel roer nie ander beneuk jy die tekstuur.
>>  Sakkie(wat darem al self 'n pot of twee laat oorkook het en 'n rissie of
>>  tien insit)
>>
>>  "Danielle"  wrote in message
>>  news:f02eit8g1tl551l54g3scfp7j2fsqvdn9a@4ax.com...
>>>  On Wed, 13 Jun 2001 07:20:36 +0200, "Annette"
>>>  wrote:
>>>
>>>> Ai tog Jonas, miskien weet jy dit nie - maar hoe langer en stadiger
>  iets
>>>> kook, hoe beter smaak dit uiteindelik
>>>> Annette ( ondersteuner van die Slow Cook Society)
>>>
>>>  Sien, hier sê die MP van H dan nou presies wat ek altyd vermoed het.
>>>  Ek is soooo bly dat ek nie verniet daai groot houtlepel en kopdoek
>>>  gekoop het nie, Annette.  Nou waar's daai resep!!  :-))
>>>  Ek is REG vir hom! :-)
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44153 is 'n antwoord op boodskap #43964] Thu, 14 June 2001 07:25 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Wouter Plaasvark  is tans af-lyn  Wouter Plaasvark
Boodskappe: 1004
Geregistreer: May 2006
Karma: 0
Senior Lid
> Slegs as jy hulle ontdroog:)))

:-))) Sjoe, nog 'n nuwe woord.! :-))

Danielle : Lyk my asof ek maar sal moet ontdroog, want die enigste wat ek op
die oomblik vars kan kry is die met sagte wit vlees.

Wouter : Mrs Balls . . . . Danielle ontdroog . . . . vars sagte wit vlees
Wat is hierdie, 'n hygroman?
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44160 is 'n antwoord op boodskap #44153] Thu, 14 June 2001 08:18 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
:))))) Ons eie, oorspronklike, skepping;))))
Annette

--
Groetnis,
Annette. ann...@ctnet.co.za
Happiness is a state of Mind.

Wouter Plaasvark skryf in boodskap news:3b2858be.0@news1.mweb.co.za...
>> Slegs as jy hulle ontdroog:)))
>
> :-))) Sjoe, nog 'n nuwe woord.! :-))
>
> Danielle : Lyk my asof ek maar sal moet ontdroog, want die enigste wat ek op
> die oomblik vars kan kry is die met sagte wit vlees.
>
> Wouter : Mrs Balls . . . . Danielle ontdroog . . . . vars sagte wit vlees
> Wat is hierdie, 'n hygroman?
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44169 is 'n antwoord op boodskap #43991] Thu, 14 June 2001 09:27 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Ernst v Biljon  is tans af-lyn  Ernst v Biljon
Boodskappe: 257
Geregistreer: March 1999
Karma: 0
Senior Lid
In die Noorde maak ons dit met Mango. Maar, dit van vroë seisoen wees. Dan
is hulle meer taai (soos taaipit perkes). Daar word ook van tamaties gemaak
(maar ons ook soveel dat dit as beesvoer gebruik word). Al wat ek nog nie
gekry het nie is van aartaples.

Ernest

"Annette" skryf in boodskap news:9g7020$7g9lb$3@ID-92016.news.dfncis.de...
> Baie lekker.
> Mangoblatjang sal vir jou miskien bietjie soet wees.
> So laat weet my of julle lekker taaipit perskes daar kan kry, en ek sal die
> resep hier pos.
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44280 is 'n antwoord op boodskap #44169] Fri, 15 June 2001 05:23 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Dankie vir jou Mangoblatjangresep Ernst. Ek het mos gesê ek gebruik 'n ou
Kook en geniet:)))
Jy het 'n punt daar beet!! Ek hou van soetgoed, so ek sal patats ipn
aartappels gebruik sodra jy die resep uitgedink het;)
Annette

Ernest skryf in boodskap news:3b298bcd.0@news1.mweb.co.za...
> In die Noorde maak ons dit met Mango. Maar, dit van vroë seisoen wees. Dan
> is hulle meer taai (soos taaipit perkes). Daar word ook van tamaties gemaak
> (maar ons ook soveel dat dit as beesvoer gebruik word). Al wat ek nog nie
> gekry het nie is van aartaples.
>
> Ernest
> "Annette" wrote in message
> news:9g7020$7g9lb$3@ID-92016.news.dfncis.de...
>> Baie lekker.
>> Mangoblatjang sal vir jou miskien bietjie soet wees.
>> So laat weet my of julle lekker taaipit perskes daar kan kry, en ek sal
> die
>> resep hier pos.
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44290 is 'n antwoord op boodskap #44004] Fri, 15 June 2001 07:07 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Sakkie[3]  is tans af-lyn  Sakkie[3]
Boodskappe: 488
Geregistreer: May 2001
Karma: 0
Senior Lid
So gepraat van snaakse goed in blatjang.  As jy te min geelperskes het om
jou resep vol te maak kan jy ryp boerpampoen ingooi.  Jy kan nie die verskil
proe nie.
Sakkie

"Thys de Wet"  skryf in boodskap news:9g75f5$18gj$1@news.adamastor.ac.za...
>  Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
>  so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
>  suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
>  Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...
>
>  Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)
>  "Danielle"  wrote in message
>  news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>  Thys,
>>
>>  Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>  ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>  of sy  te sê gehad het. :-))
>>  In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>  "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>  beter as Mrs Balls ..."
>>
>>  Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel?  Sien,
>>  ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>  probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>  blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>  se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>  As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>
>>  En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44307 is 'n antwoord op boodskap #43964] Fri, 15 June 2001 10:33 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Ek ook - vir rou piesangs.
Maar jy kan 'n gaar piesang probeer - heeltemal onskadelik:)))
Annette

Danielle skryf in boodskap news:k63iito1vekefqauk4sf8c0tr4as2l6t1q@4ax.com...
> On Wed, 13 Jun 2001 23:59:11 +0200, "Annette"
> wrote:
>
>> Laat weet my asseblief onder Blatjang watter resep jy wil hê.
>
> BAIE dankie vir die resepte wat jy alreeds gepos het!! Ek het besluit
> dat ek die appelkoos ene gaan probeer. Ekself is allergies vir
> piesangs, so...:-)
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44308 is 'n antwoord op boodskap #44290] Fri, 15 June 2001 10:34 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Ja, maar Sakkie - wat sal die mense dink as hulle hare begin krul van die
blatjang?:))))
Annette

Sakkie  skryf in boodskap news:3b29b3c6$0$229@hades.is.co.za...
>  So gepraat van snaakse goed in blatjang.  As jy te min geelperskes het om
>  jou resep vol te maak kan jy ryp boerpampoen ingooi.  Jy kan nie die verskil
>  proe nie.
>  Sakkie
>
>  "Thys de Wet"  wrote in message
>  news:9g75f5$18gj$1@news.adamastor.ac.za...
>>  Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
>>  so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
>>  suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
>>  Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...
>>
>>  Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)
>>  "Danielle"  wrote in message
>>  news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>>  Thys,
>>>
>>>  Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>>  ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>>  of sy  te sê gehad het. :-))
>>>  In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>>  "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>>  beter as Mrs Balls ..."
>>>
>>>  Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel?  Sien,
>>>  ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>>  probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>>  blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>>  se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>>  As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>>
>>>  En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44320 is 'n antwoord op boodskap #44308] Fri, 15 June 2001 11:41 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Sakkie[3]  is tans af-lyn  Sakkie[3]
Boodskappe: 488
Geregistreer: May 2001
Karma: 0
Senior Lid
Dan wéét hulle jy het te veel asyn ingegooi!!!!!!   :-))))
Sakkie

"Annette"  skryf in boodskap news:9gcoca$8ke00$3@ID-92016.news.dfncis.de...
>  Ja, maar Sakkie - wat sal die mense dink as hulle hare begin krul van die
>  blatjang?:))))
>  Annette
>
>  Sakkie  wrote in message
>  news:3b29b3c6$0$229@hades.is.co.za...
>>  So gepraat van snaakse goed in blatjang.  As jy te min geelperskes het om
>>  jou resep vol te maak kan jy ryp boerpampoen ingooi.  Jy kan nie die verskil
>>  proe nie.
>>  Sakkie
>>
>>  "Thys de Wet"  wrote in message
>>  news:9g75f5$18gj$1@news.adamastor.ac.za...
>>>  Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
>>>  so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
>>>  suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
>>>  Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...
>>>
>>>  Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)
>>>  "Danielle"  wrote in message
>>>  news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>>>  Thys,
>>>>
>>>>  Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>>>  ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>>>  of sy  te sê gehad het. :-))
>>>>  In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>>>  "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>>>  beter as Mrs Balls ..."
>>>>
>>>>  Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel? Sien,
>>>>  ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>>>  probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>>>  blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>>>  se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>>>  As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>>>
>>>>  En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>>>
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44336 is 'n antwoord op boodskap #44307] Fri, 15 June 2001 13:30 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Krokkie  is tans af-lyn  Krokkie
Boodskappe: 478
Geregistreer: July 1999
Karma: 0
Senior Lid
Wat van 'n lewendige piesang ? (TIK)

"Annette" skryf in boodskap news:9gcoc8$8ke00$2@ID-92016.news.dfncis.de...
> Ek ook - vir rou piesangs.
> Maar jy kan 'n gaar piesang probeer - heeltemal onskadelik:)))
> Annette
>
>
> Danielle wrote in message
> news:k63iito1vekefqauk4sf8c0tr4as2l6t1q@4ax.com...
>> On Wed, 13 Jun 2001 23:59:11 +0200, "Annette"
>> wrote:
>>
>>> Laat weet my asseblief onder Blatjang watter resep jy wil hê.
>>
>> BAIE dankie vir die resepte wat jy alreeds gepos het!! Ek het besluit
>> dat ek die appelkoos ene gaan probeer. Ekself is allergies vir
>> piesangs, so...:-)
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44346 is 'n antwoord op boodskap #44336] Fri, 15 June 2001 15:55 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Solank dit afgeskil en gaar gemaak kan word, gee ek nie om of dit 'n
lewendige, spoegende of kielierige piesang is nie;))))
Annette

--
Groetnis,
Annette. ann...@ctnet.co.za
Happiness is a state of Mind.
Krokkie
wrote in message
news:3b2a0d33$0$230@hades.is.co.za...
> Wat van 'n lewendige piesang ? (TIK)
>
>
>
> "Annette" wrote in message
> news:9gcoc8$8ke00$2@ID-92016.news.dfncis.de...
>> Ek ook - vir rou piesangs.
>> Maar jy kan 'n gaar piesang probeer - heeltemal onskadelik:)))
>> Annette
>>
>>
>> Danielle wrote in message
>> news:k63iito1vekefqauk4sf8c0tr4as2l6t1q@4ax.com...
>>> On Wed, 13 Jun 2001 23:59:11 +0200, "Annette"
>>> wrote:
>>>
>>>> Laat weet my asseblief onder Blatjang watter resep jy wil hê.
>>>
>>> BAIE dankie vir die resepte wat jy alreeds gepos het!! Ek het besluit
>>> dat ek die appelkoos ene gaan probeer. Ekself is allergies vir
>>> piesangs, so...:-)
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44347 is 'n antwoord op boodskap #44320] Fri, 15 June 2001 15:57 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Nie as hulle van die asyn hou wat mens kry saam met tamatieslaai nie:)))
Dit laat my tone krul van lekkerkry:))))
Annette

Sakkie  skryf in boodskap news:3b29f3f7$0$225@hades.is.co.za...
>  Dan wéét hulle jy het te veel asyn ingegooi!!!!!!   :-))))
>  Sakkie
>
>  "Annette"  wrote in message
>  news:9gcoca$8ke00$3@ID-92016.news.dfncis.de...
>>  Ja, maar Sakkie - wat sal die mense dink as hulle hare begin krul van die
>>  blatjang?:))))
>>  Annette
>>
>>  Sakkie  wrote in message
>>  news:3b29b3c6$0$229@hades.is.co.za...
>>>  So gepraat van snaakse goed in blatjang.  As jy te min geelperskes het om
>>>  jou resep vol te maak kan jy ryp boerpampoen ingooi.  Jy kan nie die verskil
>>>  proe nie.
>>>  Sakkie
>>>
>>>  "Thys de Wet"  wrote in message
>>>  news:9g75f5$18gj$1@news.adamastor.ac.za...
>>>>  Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
>>>>  so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
>>>>  suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
>>>>  Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...
>>>>
>>>>  Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)
>>>>  "Danielle"  wrote in message
>>>>  news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>>>  > Thys,
>>>>  >
>>>>  > Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>>>  > ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>>>  > of sy  te sê gehad het. :-))
>>>>  > In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>>>  > "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>>>  > beter as Mrs Balls ..."
>>>>  >
>>>>  > Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel? Sien,
>>>>  > ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>>>  > probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>>>  > blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>>>  > se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>>>  > As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>>>  >
>>>>  > En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>>>  >
>>>>
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44355 is 'n antwoord op boodskap #44347] Fri, 15 June 2001 17:25 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Sakkie[3]  is tans af-lyn  Sakkie[3]
Boodskappe: 488
Geregistreer: May 2001
Karma: 0
Senior Lid
.....van asyn, grote griet dit klink kinky
Sakkie

"Annette"  skryf in boodskap news:9gdchf$8fnlt$4@ID-92016.news.dfncis.de...
>  Nie as hulle van die asyn hou wat mens kry saam met tamatieslaai nie:)))
>  Dit laat my tone krul van lekkerkry:))))
>  Annette
>
>  Sakkie  wrote in message
>  news:3b29f3f7$0$225@hades.is.co.za...
>>  Dan wéét hulle jy het te veel asyn ingegooi!!!!!!   :-))))
>>  Sakkie
>>
>>  "Annette"  wrote in message
>>  news:9gcoca$8ke00$3@ID-92016.news.dfncis.de...
>>>  Ja, maar Sakkie - wat sal die mense dink as hulle hare begin krul van die
>>>  blatjang?:))))
>>>  Annette
>>>
>>>  Sakkie  wrote in message
>>>  news:3b29b3c6$0$229@hades.is.co.za...
>>>>  So gepraat van snaakse goed in blatjang.  As jy te min geelperskes het om
>>>>  jou resep vol te maak kan jy ryp boerpampoen ingooi.  Jy kan nie die verskil
>>>>  proe nie.
>>>>  Sakkie
>>>>
>>>>  "Thys de Wet"  wrote in message
>>>>  news:9g75f5$18gj$1@news.adamastor.ac.za...
>>>>  > Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
>>>>  > so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
>>>>  > suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
>>>>  > Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...
>>>>  >
>>>>  > Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)
>>>>  > "Danielle"  wrote in message
>>>>  > news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>>>  > > Thys,
>>>>  > >
>>>>  > > Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>>>  > > ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>>>  > > of sy  te sê gehad het. :-))
>>>>  > > In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>>>  > > "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>>>  > > beter as Mrs Balls ..."
>>>>  > >
>>>>  > > Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel? Sien,
>>>>  > > ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>>>  > > probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>>>  > > blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>>>  > > se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>>>  > > As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>>>  > >
>>>>  > > En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>>>  > >
>>>>  >
>>>>
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44379 is 'n antwoord op boodskap #44346] Sat, 16 June 2001 05:05 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Pieter Immelman  is tans af-lyn  Pieter Immelman
Boodskappe: 114
Geregistreer: March 1996
Karma: 0
Senior Lid
Arme...............piesang
pjb

"Annette" skryf in boodskap news:9gdchc$8fnlt$3@ID-92016.news.dfncis.de...
> Solank dit afgeskil en gaar gemaak kan word, gee ek nie om of dit 'n
> lewendige, spoegende of kielierige piesang is nie;))))
> Annette
>
>
> --
> Groetnis,
> Annette. ann...@ctnet.co.za
> Happiness is a state of Mind.
> Krokkie
> kopnanderpleknamy.krok> wrote in message[/color]
> news:3b2a0d33$0$230@hades.is.co.za...
>> Wat van 'n lewendige piesang ? (TIK)
>>
>>
>>
>> "Annette" wrote in message
>> news:9gcoc8$8ke00$2@ID-92016.news.dfncis.de...
>>> Ek ook - vir rou piesangs.
>>> Maar jy kan 'n gaar piesang probeer - heeltemal onskadelik:)))
>>> Annette
>>>
>>>
>>> Danielle wrote in message
>>> news:k63iito1vekefqauk4sf8c0tr4as2l6t1q@4ax.com...
>>>> On Wed, 13 Jun 2001 23:59:11 +0200, "Annette"
>>>> wrote:
>>>>
>>>> >Laat weet my asseblief onder Blatjang watter resep jy wil hê.
>>>>
>>>> BAIE dankie vir die resepte wat jy alreeds gepos het!! Ek het besluit
>>>> dat ek die appelkoos ene gaan probeer. Ekself is allergies vir
>>>> piesangs, so...:-)
>>>>
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44382 is 'n antwoord op boodskap #44379] Sat, 16 June 2001 06:05 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Haai PJ - jy is vreeslik gaaf en ordentlik.:))
Ek sal strewe om jou voorbeeld te volg:)

Ek meen nou maar - as dit een van daardie twee bokse was wat geantwoord het,
sou ek as 'n kannibaal uitgekryt gewees het:))
Annette

wrote in message
news:9gepee$18af$1@nnrp01.ops.uunet.co.za...
>  Arme...............piesang
>  pjb
>  "Annette"  wrote in message
>  news:9gdchc$8fnlt$3@ID-92016.news.dfncis.de...
>>  Solank dit afgeskil en gaar gemaak kan word, gee ek nie om of dit 'n
>>  lewendige, spoegende of kielierige piesang is nie;))))
>>  Annette
>>
>>
>>  --
>>  Groetnis,
>>  Annette.     ann...@ctnet.co.za
>>  Happiness is a state of Mind.
>>  Krokkie
>>
>
>  kopnanderpleknamy.krok> wrote in message[/color]
>>  news:3b2a0d33$0$230@hades.is.co.za...
>>>  Wat van 'n lewendige piesang ? (TIK)
>>>
>>>
>>>
>>>  "Annette"  wrote in message
>>>  news:9gcoc8$8ke00$2@ID-92016.news.dfncis.de...
>>>>  Ek ook - vir rou piesangs.
>>>>  Maar jy kan 'n gaar piesang probeer - heeltemal onskadelik:)))
>>>>  Annette
>>>>
>>>>
>>>>  Danielle  wrote in message
>>>>  news:k63iito1vekefqauk4sf8c0tr4as2l6t1q@4ax.com...
>>>>  > On Wed, 13 Jun 2001 23:59:11 +0200, "Annette"

>>>>  > wrote:
>>>>  >
>>>>  > >Laat weet my asseblief onder Blatjang watter resep jy wil hê.
>>>>  >
>>>>  > BAIE dankie vir die resepte wat jy alreeds gepos het!!  Ek het besluit
>>>>  > dat ek die appelkoos ene gaan probeer.  Ekself is allergies vir
>>>>  > piesangs, so...:-)
>>>>  >
>>>>  >
>>>>
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44393 is 'n antwoord op boodskap #44290] Sat, 16 June 2001 11:17 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Ernst v Biljon  is tans af-lyn  Ernst v Biljon
Boodskappe: 257
Geregistreer: March 1999
Karma: 0
Senior Lid
Klink soos die jam van ouds. Was eendag deur die Koo fabriek en dis wat
hulle insit om die blikke vol te maak. Veral waatlemoen en gemmer.

Ernest

"Sakkie"  skryf in boodskap news:3b29b3c6$0$229@hades.is.co.za...
>  So gepraat van snaakse goed in blatjang.  As jy te min geelperskes het om
>  jou resep vol te maak kan jy ryp boerpampoen ingooi.  Jy kan nie die verskil
>  proe nie.
>  Sakkie
>
>  "Thys de Wet"  wrote in message
>  news:9g75f5$18gj$1@news.adamastor.ac.za...
>>  Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
>>  so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
>>  suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
>>  Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...
>>
>>  Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)
>>  "Danielle"  wrote in message
>>  news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>>  Thys,
>>>
>>>  Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>>  ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>>  of sy  te sê gehad het. :-))
>>>  In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>>  "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>>  beter as Mrs Balls ..."
>>>
>>>  Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel?  Sien,
>>>  ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>>  probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>>  blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>>  se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>>  As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>>
>>>  En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44419 is 'n antwoord op boodskap #44393] Sun, 17 June 2001 06:27 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Die kafferwaatlemoen( melon) en gemmer konfyt wat ons so gereeld in die
koshuis gekry het, het ons vlooimatrassies genoem.
Annette

Ernest  skryf in boodskap news:3b2b564a.0@news1.mweb.co.za...
>  Klink soos die jam van ouds. Was eendag deur die Koo fabriek en dis wat
>  hulle insit om die blikke vol te maak. Veral waatlemoen en gemmer.
>
>  Ernest
>  "Sakkie"  wrote in message
>  news:3b29b3c6$0$229@hades.is.co.za...
>>  So gepraat van snaakse goed in blatjang.  As jy te min geelperskes het om
>>  jou resep vol te maak kan jy ryp boerpampoen ingooi.  Jy kan nie die verskil
>>  proe nie.
>>  Sakkie
>>
>>  "Thys de Wet"  wrote in message
>>  news:9g75f5$18gj$1@news.adamastor.ac.za...
>>>  Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
>>>  so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
>>>  suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
>>>  Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...
>>>
>>>  Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)
>>>  "Danielle"  wrote in message
>>>  news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>>>  Thys,
>>>>
>>>>  Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>>>  ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>>>  of sy  te sê gehad het. :-))
>>>>  In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>>>  "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>>>  beter as Mrs Balls ..."
>>>>
>>>>  Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel? Sien,
>>>>  ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>>>  probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>>>  blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>>>  se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>>>  As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>>>
>>>>  En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44493 is 'n antwoord op boodskap #44419] Mon, 18 June 2001 04:53 Na vorige boodskapna volgende boodskap
Ernst v Biljon  is tans af-lyn  Ernst v Biljon
Boodskappe: 257
Geregistreer: March 1999
Karma: 0
Senior Lid
Jy mag nie die woord gebruik nie :-) Dis 'n makkataan (sp). So van
waatlemoen gepraat. Daar is nou twee nuwe variante beskikbaar. Nog duur. Die
een is sonder pitte (mag miskien so hier en daar 'n verdwaalde wit pit( en
die ander is orange van kleur. Verkoop blykbaar goed in Europa. Die beste
wat die boere in die Noorde verkoop in SA is maar die klein rondes. Die ou
'sit-op-jou-kop-kraak-waatlemoene' verkoop net langs die pad.

Ernest
NS Ek het gister 'n pienk gehad. Die nou die nuwe naam vir die ou lemoen
(orange). Dir ruik soos lemoen, skil soos lemoen en, proe soos lemoen. Die
vlees is wel pienk (donker soos 'n kwawa).

"Annette"  skryf in boodskap news:9ghim6$8s4p1$6@ID-92016.news.dfncis.de...
>  Die kafferwaatlemoen( melon) en gemmer konfyt wat ons so gereeld in die
>  koshuis gekry het, het ons vlooimatrassies genoem.
>  Annette
>
>  Ernest  wrote in message
>  news:3b2b564a.0@news1.mweb.co.za...
>>  Klink soos die jam van ouds. Was eendag deur die Koo fabriek en dis wat
>>  hulle insit om die blikke vol te maak. Veral waatlemoen en gemmer.
>>
>>  Ernest
>>  "Sakkie"  wrote in message
>>  news:3b29b3c6$0$229@hades.is.co.za...
>>>  So gepraat van snaakse goed in blatjang.  As jy te min geelperskes het om
>>>  jou resep vol te maak kan jy ryp boerpampoen ingooi.  Jy kan nie die verskil
>>>  proe nie.
>>>  Sakkie
>>>
>>>  "Thys de Wet"  wrote in message
>>>  news:9g75f5$18gj$1@news.adamastor.ac.za...
>>>>  Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
>>>>  so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
>>>>  suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
>>>>  Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...
>>>>
>>>>  Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)
>>>>  "Danielle"  wrote in message
>>>>  news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>>>  > Thys,
>>>>  >
>>>>  > Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>>>  > ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>>>  > of sy  te sê gehad het. :-))
>>>>  > In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>>>  > "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>>>  > beter as Mrs Balls ..."
>>>>  >
>>>>  > Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel? Sien,
>>>>  > ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>>>  > probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>>>  > blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>>>  > se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>>>  > As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>>>  >
>>>>  > En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>>>  >
>>>>
>>>
>>
>
Re: Mrs Balls - vragie vir Thys oppie Bos [boodskap #44525 is 'n antwoord op boodskap #44493] Mon, 18 June 2001 10:17 Na vorige boodskap
Annette  is tans af-lyn  Annette
Boodskappe: 11112
Geregistreer: August 2003
Karma: 1
Senior Lid
Ek weet nie of die pitlose of oranje waatlemoene gaan vat kry nie.
Het die goed al gesien, maar dit smaak nie reg nie;)))
Annette

Ernest  skryf in boodskap news:3b2d89bb.0@news1.mweb.co.za...
>  Jy mag nie die woord gebruik nie :-) Dis 'n makkataan (sp). So van
>  waatlemoen gepraat. Daar is nou twee nuwe variante beskikbaar. Nog duur. Die
>  een is sonder pitte (mag miskien so hier en daar 'n verdwaalde wit pit( en
>  die ander is orange van kleur. Verkoop blykbaar goed in Europa. Die beste
>  wat die boere in die Noorde verkoop in SA is maar die klein rondes. Die ou
>  'sit-op-jou-kop-kraak-waatlemoene' verkoop net langs die pad.
>
>  Ernest
>  NS Ek het gister 'n pienk gehad. Die nou die nuwe naam vir die ou lemoen
>  (orange). Dir ruik soos lemoen, skil soos lemoen en, proe soos lemoen. Die
>  vlees is wel pienk (donker soos 'n kwawa).
>  "Annette"  wrote in message
>  news:9ghim6$8s4p1$6@ID-92016.news.dfncis.de...
>>  Die kafferwaatlemoen( melon) en gemmer konfyt wat ons so gereeld in die
>>  koshuis gekry het, het ons vlooimatrassies genoem.
>>  Annette
>>
>>  Ernest  wrote in message
>>  news:3b2b564a.0@news1.mweb.co.za...
>>>  Klink soos die jam van ouds. Was eendag deur die Koo fabriek en dis wat
>>>  hulle insit om die blikke vol te maak. Veral waatlemoen en gemmer.
>>>
>>>  Ernest
>>>  "Sakkie"  wrote in message
>>>  news:3b29b3c6$0$229@hades.is.co.za...
>>>>  So gepraat van snaakse goed in blatjang.  As jy te min geelperskes het om
>>>>  jou resep vol te maak kan jy ryp boerpampoen ingooi.  Jy kan nie die verskil
>>>>  proe nie.
>>>>  Sakkie
>>>>
>>>>  "Thys de Wet"  wrote in message
>>>>  news:9g75f5$18gj$1@news.adamastor.ac.za...
>>>>  > Ek sal daai reseppie by my se ma moet gaan haal, of my skoonsuster of
>>>>  > so-iemand. En sover ek WEET, kom daar NIE anchovies in nie.  My ouma se
>>>>  > suster (Ant Let Esbach van Napier) het ook haar eie blatjang gemaak.
>>>>  > Maar ek sal beslis 'n reseppie vir julle laat kry...
>>>>  >
>>>>  > Thys oppie Bos (lyk my ek raak nou sommer oppie Ball ook)
>>>>  > "Danielle"  wrote in message
>>>>  > news:jdgditkalurlptancqjfm13v8t56abct71@4ax.com...
>>>>  > > Thys,
>>>>  > >
>>>>  > > Ek raak altyd opgewonde as ek 'n nuwe naam hier sien, en dan gaan soek
>>>>  > > ek gewoonlik in googlegroups om te sien wie die persoon is en wat hy
>>>>  > > of sy  te sê gehad het. :-))
>>>>  > > In die proses kom ek toe op hierdie boodskap van jou af:
>>>>  > > "My ouma het sommer self haar eie gemaak. Net so lekker of dalk nog
>>>>  > > beter as Mrs Balls ..."
>>>>  > >
>>>>  > > Nou wonner ek of jy dalk jou Ouma se resep sal wil of kan deel? Sien,
>>>>  > > ek is mos nou 'n huisvrou vir die volgende 6 maande, en wil graag
>>>>  > > probeer om 'n goeie ene te wees! :-))  Het nog nooit in my lewe
>>>>  > > blatjang gemaak nie, maar sal graag wil.  Ek mis darem ook Mrs Balls
>>>>  > > se blatjang al is dit ook VREESLIK soet deesdae. :-)
>>>>  > > As mens dit self maak, kan mens seker minder suiker byvoeg?
>>>>  > >
>>>>  > > En...um...Thys, ek verkies 'n resep SONDER anchovies hoor!! :-))))))
>>>>  > >
>>>>  >
>>>>
>>>
>>
>
Vorige onderwerp: Waatlemoen wat ook nie is nie Was: Mev Knaters
Volgende onderwerp: Iemand hier wat
Gaan na forum:
  

[ XML-voer ] [ RSS ]

Tyd nou: Sun Dec 29 02:48:03 UTC 2024