Cecil Hotel Roompoeding [boodskap #49616] |
Do, 06 September 2001 12:00 |
Annette
Boodskappe: 11112 Geregistreer: Augustus 2003
Karma: 1
|
Senior Lid |
|
|
1 - 2 k meelblom ( koekmeel)
2 geklitste eiers
1 k melk met 1 t koeksoda
2 d botter
1 k appelkooskonfyt
1 d asyn of suurlemoensap
Vryf botter in meelblom, meng dan alles saam goed.
Bak in 'n matige oons tot gaar.
Sous:
2 k room
2 geklitste eiers
2 k suiker
Meng en giet oor nagereg wanneer koud
Bak dan vir 'n verdere 10 - 20 minute tot sous dik word.
Nota : Probeer eers 1 koppie meelblom, en as mengsel te slap is, voeg nog
meel bietjie vir bietjie by, anders is die poeding baie droog.
Dit is hoe dit in die @@##$$!!! boek verskyn!!
Hoe moet ek nou weet hoe slap die beslag moet wees?!!
Elk geval - ek het dit al ge-eet - dis vreeslik lekker.
Annette
|
|
|